Campagne Woningpas

Een woning (ver)bouwen, (ver)kopen of (ver)huren? Daar komt heel wat papierwerk bij kijken. Daarom lanceren het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA), het departement Omgeving, Wonen-Vlaanderen en de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatchappij (OVAM) de woningpas. De woningpas is een digitaal paspoort dat nu een heleboel beschikbare informatie over uw huis bundelt en gratis ter beschikking stelt voor de woningeigenaar!

Check uw woningpas op woningpas.vlaanderen.be. Inloggen kan met e-id, token of it's me-app.

Het communicatiemateriaal, de foto's, tekstjes, persteksten mogen vrij gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden.

NIEUWE CAMPAGNE 2022

Om woningpas nog meer in de kijker te zetten, gaat vanaf maandag 21 februari 2022 de nieuwe bekendmakingscampagne ‘Woningpas: het digitale paspoort van jouw woning’ van start. De campagne loopt gedurende drie weken op sociale media (Facebook en Instragram), YouTube en via displaybannering op verschillende immowebsites.

U kan het campagnemateriaal hier downloaden.

woningpas campagne 2022

 

Woningpas: het digitale paspoort van jouw woning
Persteksten en afbeeldingen

 

Schermen woningpas
afbeelding woningpas_tripleschermen afbeelding woningpas_dashboard afbeelding woningpas op laptop-front-isolatie afbeelding woningpas op laptop-epc

 

 

Woningpas wint prestigieuze prijzen

Woningpas wint de Henry van de Velde Award 2020 als Digital Product en de e-GOV Award in  2019 voor de categorie gebruiksvriendelijkheid. 

 

Communicatiemateriaal : afbeeldingen van schermen, printscreens, ...
Wat is de woningpas?
Published on: 
06-12-2018