Contactformulier ExpertBase

Wanneer vul ik dit formulier best in?

U heeft een praktische vraag over ExpertBase, toegang of de certificaten.

Zodra u een optie aanduidt, zal er meer informatie verschijnen.
TOEGANG
Lokale beheerder
De lokale beheerder is de persoon die door de verantwoordelijke van de onderneming gemachtigd werd om andere werknemers van de organisatie toegang te geven of te ontnemen via Gebruikersbeheer.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf.
EXPERTBASE
Klik op het onderwerp, waarover uw vraag of melding gaat.
CERTIFICATEN
De groenestroom- en warmte-krachtcertificaten en garanties van oorsprong vindt u in het VREG-platformvan de VREG. Meer informatie vindt u op www.energiesparen.be/waar-kan-ik-de-certificaten-terugvinden

Toegang tot certificaten

Om toegang te hebben tot de certificaten moet u beschikken over het recht VREG TradeBase Rekeninghouder. De lokale beheerder kan u dit recht geven.

Aanmaak certificaten

De groenestroomcertificaten en warmte-krachtcertificaten worden uiterlijk twee maanden na de productiemaand aangemaakt als alle gegevens tijdig overgemaakt werden en de installatie voldoet aan de voorwaarden. Bijvoorbeeld de productiegegevens van de maand november worden overgemaakt op 14 december. Uiterlijk tegen eind januari zullen de certificaten toegekend worden. Mogen we u vragen, ons enkel te contacteren als deze termijn voorbij is.

CONTACTGEGEVENS
Onderstaand mailadres wordt enkel gebruikt voor u te informeren over de vraag die u stelde in dit formulier. Wenst u contactgegevens te wijzigen? Dan moet u in de toepassing aanmelden via Mijn Gegevens (rechts bovenaan) om deze te passen.