Vragen over ExpertBase

Vul dit formulier in, als u een praktische vraag heeft over ExpertBase, de toegang of de certificaten.

Zodra u een optie aanduidt, zal er meer informatie verschijnen.
TOEGANG
Enkel de lokale beheerder kan via Gebruikersbeheer zichzelf en medewerkers toegang geven of rechten verlengen. Wijzigt de lokale beheerder? Dan moet dit gemeld worden via de pagina Beheerder der Toegangsbeheerders. Voor meer informatie, ga naar https://www.energiesparen.be/toegang-via-gebruikersbeheer
EXPERTBASE
Klik op het onderwerp, waarover uw vraag of melding gaat.
CERTIFICATEN
De groenestroom- en warmte-krachtcertificaten en garanties van oorsprong vindt u in het VREG-platform. Voor meer informatie, ga naar www.energiesparen.be/waar-kan-ik-de-certificaten-terugvinden

Toegang tot certificaten

Om toegang te hebben tot de certificaten moet u beschikken over het recht VREG TradeBase Rekeninghouder. De lokale beheerder kan u dit recht geven.

Aanmaak certificaten

De groenestroomcertificaten en warmte-krachtcertificaten worden uiterlijk twee maanden na de productiemaand aangemaakt als alle gegevens tijdig overgemaakt werden en de installatie voldoet aan de voorwaarden. Bijvoorbeeld de productiegegevens van de maand mei worden overgemaakt op 14 juni. Uiterlijk tegen eind juli zullen de certificaten toegekend worden. Mogen we u vragen, ons enkel te contacteren als deze termijn voorbij is.

CONTACTGEGEVENS
Onderstaand mailadres wordt enkel gebruikt voor u te informeren over de vraag die u stelde in dit formulier. Moeten de contactgegevens in ExpertBase aangepast worden? Zo ja, meld aan in ExpertBase en pas deze aan via Mijn Gegevens (rechts bovenaan) .
Dank u om het contactformulier in te vullen. Uw antwoord op deze vraag geeft ons inzicht over de vindbaarheid van dit formulier.