Hoe zoek ik een gebouw op?

Tik zowel straat, nummer als gemeente in. Klik uw keuze aan in de suggestielijst en de zonnekaart toont het gebouw op het stratenplan. 

Adressuggestie

 

 

 

 

 

 

 

 


Krijgt u geen suggestie voor het ingetypte adres, dan is het adres niet gekend en krijgt u daarover een waarschuwing. Mogelijk is de schrijfwijze de oorzaak. De zonnekaart maakt gebruik van het CRAB-register (Centraal Referentie Adressenbestand). Het CRAB-register kent in principe alle officiële bestaande adressen in het Vlaamse Gewest. Het register herkent enkel de schrijfwijze zoals het door uw gemeentelijke CRAB-ambtenaar werd ingevoerd.

Merk op: woorden zoals ‘Sint’ en voornamen kunnen voor problemen zorgen. Tip: laat het woord weg in het adresveld.
 
Bereken zonnewinst

Indien er zich meerdere gebouwen (bijv. ook tuinhuisjes) op een perceel bevinden, kunt u uw selectie uitbreiden door die gebouwen aan te klikken. Om uw selectie te beperken, kunt u op dezelfde manier gebouwen deselecteren.
Klik op de knop 'bereken uw zonnewinst'.

Sluit u de pop-up af, dan sluit u ook deze zoekopdracht af en kunt u bijvoorbeeld een gebouw op een ander adres aanklikken.

Merk op: u kunt pas een ander adres aanklikken als de vorige zoekopdracht afgesloten is. Dus eerst het geselecteerde gebouw (met blauwe omranding) uitklikken, dan een gebouw op een ander perceel aanklikken.

Tikt u in het witte adresvak een nieuw adres in, dan wordt de vorige zoekopdracht automatisch afgesloten.

Mogelijk ook interessant voor u: ​

Published on: 
19-05-2022