Kan ik aanpassen naar mijn eigen energieverbruik en wensen?

Dat kan zeker, veel van onze parameters zijn vrij aanpasbaar. Kies voor ‘personaliseer berekening’, deze knop vindt u onder het resultaat van de standaardberekening.

Uw wijzigingen worden automatisch verwerkt en u ziet meteen het aangepaste resultaat. Ook stap 2 van de zonnekaart ‘Ontwerp op uw dak’ houdt rekening met uw wijzigingen, net zoals het rapport dat u in stap 3 kan bekijken.

Hou er wel rekening mee dat bij zeer kleine en grote installaties de kostprijs en de berekende terugverdientijd minder nauwkeurig is. Als u zelf een offerteprijs ingeeft, verhoogt u de betrouwbaarheid van het resultaat. Ook dat kan via de knop ‘Personaliseer berekening’.

Als u de berekening voor de zonneboiler personaliseert, zal stap '2. Ontwerp op uw dak' standaard het ontwerp voor een zonneboiler tonen (u ziet in dat geval rechts dat niet langer de keuze zonnepanelen, maar wel zonneboiler aangeduid is met de blauwe stip).  Omgekeerd zal u na het personaliseren van de berekening voor zonnepanelen,  automatisch het resultaat voor zonnepanelen te zien krijgen in stap 2. 

Published on: 
19-04-2019